Shqiptarët në veri: Rrymën nuk ia paguajmë kompanisë serbe

Prishtinë | 22 Qer 2022 | 19:25 | Nga Ekonomia Online

Disa qytetarë shqiptarë në veri të Mitrovicës, thonë se nuk do të paguajnë rrymën e shpenzuar, nëse paratë e tyre i shkojnë një kompanie serbe, shkruan REL.

Më 21 qershor, Kosova dhe Serbia kanë arritur te një dakordim, që i hap rrugë faturimit të rrymës në veri.

Më poshtë mund ta shihni në video opinionin e disa shqiptarëve që jetojnë në veri për pagesën e rrymës:

Video

Të ngjashme