Sot betohet Shpend Ahmeti

Prishtinë | 20 Dhj 2017 | 08:41 | Nga

Sot, me fillim në orën 10:00, mbahet mbledhja e parë inauguruese e Kuvendit Komunal të Prishtinës.

Në këtë mbledhje pritet të betohet Shpend Ahmeti që do të qeverisë edhe për katër vjet me Prishtinën ashtu si edhe anëtarët e Kuvendit të Komunës.

Më poshtë rendi i ditës i kësaj mbledhje inaguruese:

10:00 – 10:15

Arritja dhe nënshkrimi i anëtarëve të Kuvendit të Komunës dhe pjesëmarrësve tjerë

10:15 – 10:30

Fjala mirëseardhëse e anëtarit më të vjetër të Kuvendit të Komunës

10:30-10:45

Kryesimi i mbledhjes nga anëtari më i vjetër i Kuvendit të Komunës

       Dhënia e betimit nga anëtarët e Kuvendit të Komunës

       Dhënia e betimit të Kryetarit të Komunës

10: 45 – 11:00

Fjala përshëndetëse e Kryetarit të Komunës

11: 00 – 11:15

Mbyllja e seancës

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme