Suharekë: Pastrohet rruga “Adem Kulgeci” në Vraniq

Prishtinë | 19 Kor 2019 | 14:36 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, sot ka vizituar punëtorët të cilët përkujdesen për ambientin e territorit të Komunës sonë.

Rruga “Adem Kulgeci” në Vraniq, është rrugë shumë e qarkullueshme nga banorët e kësaj ane, andaj kryetari Muharremaj gjatë vizitës së punëtorëve u shpreh:

“Angazhimi për ambientin është detyrë e jona dhe këtë do ta bëjmë çdo ditë në tërë territorin e Komunës tone”, ka thënë në fund, kryetari Muharemaj.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme