Ura e ndërtuar mbi Lumin Lumbardhë në Deçan riparohet, nga 1 deri 10 prill bllokohet për qarkullim

Prishtinë | 28 Mar 2019 | 11:58 | Nga Ekonomia Online

Komuna e Deçanit përmes një njoftimi në Facebook ka njoftuar se që nga data 1 Prill deri më 10 Prill, ura e ndërtuar mbi Lumin Lumbardhë bllokohet për 10 ditë.

Ura gjendet mbi Manastirin e Deçanit dhe mundëson qarkullimin e qytetarëve nga rruga e asfaltuar deri tek Uji i thartë do të jetë e pa kalueshme për shkak të riparimit (mirëmbajtjes) dhe kontrollimit që i bëhet nga brigada Multinational Battle Grup-West, të cilat kanë për qëllim garantimin e mirëmbajtjes sipas normave obligative te sigurisë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme