Vazhdojnë problemet në Komunën e Obiliqit (Foto)

Prishtinë | 10 Tet 2016 | 08:43 | Nga

Në komunën e Obiliqit vazhdojnë punimet në mirëmbajtjen dhe hapjen e kanaleve kulluese.

Sipas një njoftimi për media në bazë të planit të punës së Drejtorisë për Shërbime Publike dhe Emergjencë për vitin 2016 .

Problem vazhdon të jetë familja Halimi dhe Rama me shkarkimin e ujërave atmosferike të autostradës dhe kanaleve kulluese ka marrë funde , sepse është bere hapja dhe pastrimit të kanalit nga Magjistralja deri te zonë me KEK-un  ku kufizohet .

Problem tjetër janë edhe shkarkimi I ujërave në Mazgit të Poshtëm ( para lagjes Morina ) është e pastruar kanali .

Problemi me ujërat e atmosferike e industriale të KEK-ut për familjes Fetahu e lagjen ne Dardhishtë kane marr funde sepse është hap e pastruar kanali .

Gjithashtu problemi me ujërat atmosferike ka edhe industria e KOSTT në Obiliqi (lagjja Aliu dhe një pjese te fshatit Plemetin ) kanë marrë funde është investuar në drenazhim të ujërave me gypa dhe hapje e pastrim të kanalit kullues .Ky projekt është financuar nga KOSTT

Vazhdojmë në ditët ne vijim në pastrimin dhe hapjen e proçkës në fshatin Bakshi , pastrim të kanaleve në Obiliq të Vjetër ( lagjja Hashani ) , Mazgit i Naltë e tjera fshatra   ( Plemetin , Siboc , Lajthishtë , Shipitullë , Breznicë , Kozaricë etj ).

obiliqi

1

2

3

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme