Vazhdon ndërtimi i rrugëve lokale në Shirokë

Prishtinë | 10 Kor 2019 | 12:00 | Nga Ekonomia Online

Në Shirokëpo vazhdon rregullimi i rrugëve, të cilat janë në interes të banorëve të kësaj ane.

Aty për të parë ecurinë e punëve, ka shkuar kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj.

Rruga e cila po ndërtohet për momentin në Shirokë, do t’a mundësojë qarkullimin më të lehtë të banorëve të kësaj lagje. 

Gajtë vizitës, kryetari Muharremaj, është shprehur: “do të vazhdojmë me punë të mira për të gjithë qytetarët e Komunës së Suharekës, aty ku është më së shumti e nevojshme”.

Kryetari, ka shtuar se: “Puna do ketë intenzitet të shtuar dhe projektet do të realizohen sipas parashikimit”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme