Xhafer Gashi uron të rinjtë e Obiliqit, ju jeni potenciali kryesor i shoqërisë

Obiliq | 12 Gus 2018 | 17:15 | Nga

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, ka uruar të rinjtë e Obiliqit dhe të Kosovës, duke theksuar se ata janë pjesa më unike dhe potenciali kryesor i shoqërisë.

“Përkushtimi ynë po vazhdon të fokusohet në fuqizimin dhe në përmirësimin e mirëqenies së tyre.
Reformat e reja, e nevojshmja dhe ideja vinë vetëm nga të rinjtë”, ka shkruar Gashi, në faqen e tij në Facebook, ku ka postuar dhe një foto me të rinjtë e angazhuar në komunën që ai drejton.

Postimi i plotë:

Të nderuar të rinj të vendit tonë!

E nderuar rini e Obiliqit!

Sot,12 Gushti, shënohet si ditë ndërkombëtare e Rinisë.

Të rinjtë janë pjesa më unike dhe potenciali kryesor i shoqërisë tonë, andaj puna dhe përkushtimi ynë po vazhdon të fokusohet në fuqizimin dhe në përmirësimin e mirëqenies së tyre.

Reformat e reja, e nevojshmja dhe ideja vinë vetëm nga të rinjtë.

Urime ditën e rinisë, rinia e Obiliqit!

Xhafer Gashi, kryetar i komunës!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme