Zhvillohet gara e diturisë në lëndën e Fizikës nga shkollat fillore të komunës së Deçanit

Prishtinë | 20 Qer 2021 | 15:52 | Nga Ekonomia Online

Bazuar në Planin e punës së DKA-së, dje u zhilluan gara e diturisë në lënden e Fizikes, për klasat e Vl, Vll dhe Vlll nga shkollat fillore të komunës se Deçanit.Garat u organizuan nga DKA dhe Shoqata e Fizikantëve të Deçanit.Garat ishin në përkujdesjën e Profesorit Ramë Dobraj,dhe arsimtarëve vullnetarë nga shkollat e Deçanit.Garat u zhvilluan në Gjimnazin “Vëllezërit Frashëri”.

Drejtori i shkollës Hamid Qorraj, u përkujdes për sigurimin e materialeve për testet e nxënësve dhe ofrimin e hapsirave për zhvillimin e garës në kushte sa me komode.

Gjatë procesit të garës, nxënësit i vizitoj drejtori i DKA-së Bekim Vishaj, ku ju uroj nxënësve suksese dhe falenderoj drejtorin e shkollës Qorraj, për ofrimin e kushtëve komode për zhvillimin e garës tanimë tradicionale, falenderoj Profesorin Dobraj për organizimin e garës, gjithashtu falenderoj drejtorët e shkollave, mësimdhënësit dhe prindërit për përkrahjën në mbarvajtjën e garës.Vazhdojmë me garat e Diturisë javën tjetër.

Në garë kanë marrë pjesë:- 20 nxënës nga klasat e 6-ta- 19 nxënës nga klasat e 7-ta dhe- 20 nxënës nga klasat e 8-taKëta janë nxënësit fitues në garën e fizikësKlasa e VI1. Gretna Gjocaj sh.f.m.u. “Lidhja e Prizrenit”2.

Diellza Hulaj sh.f.m.u. “Lidhja e Prizrenit”3. Teuta Loshaj sh.f.m.u. “Lidhja e Prizrenit”Klasa e VII1. Orgesa Ramosaj sh.f.m.u. “Lidhja e Prizrenit”2. Arsa Bajraktari sh.f.m.u. “Lidhja e Prizrenit”3.

Eris Shabanhaxhaj sh.f.m.u. “Lidhja e Prizrenit”Klasa e VIII1. Egzon Idrizaj sh.f.m.u. “Ardhmeria”2. Eliza Jasiqi sh.f.m.u “Lidhja e Prizrenit”3. Arnisa Dervishaj sh.f.m.u. “Esad Mekuli”Shkollat pjesëmarrëse në garat komunale nga lënda e fizikës1.

Sh.f.m.u “Heronjtë e Dukagjinit”2. Sh.f.m.u “Rexhep Kadrijaj”3. Sh.f.m.u “Lidhja e Prizrenit”4. Sh.f.m.u “Esad Mekuli”5. Sh.f.m.u “Dëshmorët e Vokshit”6. Sh.f.m.u “Sylë Alaj”7. Sh.f.m.u “Dëshmorët e Kombit”8. Sh.f.m.u “Bajram Curri”9. Sh.f.m.u “Kuvëndi i verrave të Llukës”10.

Sh.f.m.u “Dëshmorët e Baballoqit”11. Sh.f.m.u “Drita”12. Sh.f.m.u “Ardhmëria”13. Sh.f.m.u “Faik Konica”14. Sh.f.m.u “Isa Boletini”+2

Të ngjashme