Kosova po e përcjell me shqetësim situatën në Mynih

Prishtinë | 23 Kor 2016 | 01:05 | Nga

Ministria e Punëve të Jashtme i këshillon të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, që ndodhen në rajonin ku ka ndodhur sulmi t’i shmangen lëvizjeve.

MPJ po e percjell me shqetësim situatën dhe është informuar nga Konsullata në Mynih se zona ku ka ndodhur sulmi është e banuar edhe me qytetarë të Kosovës.

MPJ u bën thirrje të gjithë qytetarëve të Kosovës në atë zonë t’i lajmërojnë familjet e tyre, dhe për informata tjera e ndihmë të thërrasin në këtë numër telefoni emergjent të Konsullates  në Mynih: +491712818899.

MPJ po e përcjell situatën dhe është në komunikim të vazhdueshëm me misionet tona diplomatike dhe autoritetet gjermane. MPJ do t\’iu mbaj të informuar për të gjitha zhvillimet.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme