KQZ shpall konkurs për Zëvendëskryeshef të SKQZ-së dhe Drejtor Ekzekutiv të Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim

Prishtinë | 21 Jan 2022 | 16:12 | Nga Ekonomia Online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, ku u miratua rekomandimi i Këshillit për Personel, për shpallje të konkursit për dy pozita të lira në këtë instiucion.

Bëhet fjalë për: Zëvendëskryeshef i Sekretariatit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe Drejtor Ekzekutiv i Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim.

Këtu mund ta gjeni konkursin

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme