KRU “Gjakova” pranon një “Eskavator” nga një bankë gjermane

Prishtinë | 24 Shk 2021 | 18:34 | Nga Ekonomia Online

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova” ka pranuar një mjet punues “Eskavator” , donacion nga Banka Gjermane KFW.

“Kompanisë tonë ju shtua dhe një mjetë punues “Eskavator”, donacion i dhuruar nga Banka Gjermane KFW”, thuhet në njoftimin e tyre.

Ky mjet punues do të shërbejë për ngritjen e kapaciteteve punuese dhe shërbime më të mira ndaj konsumatorëve.

Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Gjakova”, Ismet Ahmeti, ka falënderuar KFW-në, për mbështetjen e vazhdueshme ndaj kompanisë dhe bashkëpunimin e suksesshëm ndër vite.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme