KRU “Gjakova” thirrje qytetarëve të kryejnë pagesat

Prishtinë | 18 Nën 2020 | 13:35 | Nga Ekonomia Online

Duke qenë të vetëdijshëm për rëndësinë e përdorimit të ujit sidomos në këtë periudhë pandemie, Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”, është duke punuar më të gjitha masat e shtuara operative që të iu furnizojmë 24/7 me ujë dhe shërbime cilësore.

Nga konsumatorët kërkojmë që të kryejnë pagesat obligative kundrejt ujit të shpenzuar.

Ftojmë të bëni pagesat për arsyeje të mos grumbullimit të borxhit, si dhe stabilitetit financiar të kompanisë duke qenë se operojmë si kompani vetëfinancuese dhe pagesat e juaja kontribuojnë drejtë për drejtë në shërbime të cilat ofrojmë dhe efikasitetin e prodhimit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme