Lagjet e Prishtinës që nuk kanë sot rrymë (Lista)

Prishtinë | 11 Nën 2018 | 11:11 | Nga Ekonomia Online

KOSTT ka njoftuar se me qëllim të krijimit të kushteve të sigurisë për punë, sot nga ora 10:00 deri në orën 15:00 në një pjesë të madhe të kryeqytetit do të bëhet shkyçja e cila është e domosdoshme për të mundësuar sanimin e defekteve të paraqitura në stabilimentet e tensionit të lartë.

Sipas njoftimit, shkyçja do të bëhet në nënstacionit 110/35/10 kV Prishtina 1. Gjatë intervalit kohor të lartcekur, qytetarët dhe institucionet që furnizohen nga ai nënstacion do të mbesin pa furnizim me energji elektrike.

Sipas KOSTT, punimet në fjalë, do të ndikojnë në rritjen e sigurisë dhe besueshmërisë së operimit të Sistemit Transmetues të Republikës së Kosovës.

 • Spitali, Mekanika
 • Objekti i zjarrfikësve
 • Don Bosko
 • Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale
 • Policia
 • Lesna
 • Dukagjin 7
 • Lagjja Emshiri (një pjesë)
 • Valoni Petroll
 • Banesat Marigona
 • Shtypshkronja Rezniq
 • Furra Kobake
 • Merkom pezho
 • Panorama
 • Internation helth center
 • Lagja Logreta
 • Bt Luli
 • Betonjerka Renulual Betoni
 • Auto sherreti
 • Objekti i ish tjerrtores
 • IPKO
 • Drejtoria-Batllava
 • Ekskluzivi
 • Narteli
 • Trio Construction
 • Qyteza Pejton
 • Zona industriale F. Kosove
 • Tregu me shumicë
 • KFOR-i Hungarez
 • Spitali Medikus
 • Betonjerka,
 • RTK
 • Kuvendi
 • Enti i Statistikave
 • Fakulteti Filozofik
 • Objekti C7 dhe një pjesë e L.Ulpiana
 • Dardani te Santeja
 • Lagjia e muhagjerv
 • Lagj Ulpiana një pjesë
 • Kurriz
 • Pasarella
 • Komuna e Prishtinës
 • Mikro 6,
 • Mikro 4
 • Dardania
 • Rilindja
 • Hoteli Grand
 • Ndërtesa KEDS dhe Ndërtesa PTK
 • Termokosi
 • Ulpiana një pjesë
 • Bena-af, një pjesë e Bregut të diellit dhe Qendra tregtare,
 • Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA
 • Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic
 • Auto Mekanika ,Fabrika Amortizatorët.,
 • KFOR-I Hungarez, Spitali Medikus, Tregu me Shumice, Betonjerka,
 • Lagjja Kalabria (një pjesë), Ministria e FSK-se, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku, Lagjja Kalabria, Eulex, Aragoniti,
 • Fakulteti i Bujqësisë, Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK ,. Bercom, Simetronix, Agani,
 • Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Rekalit, Komuna obj. e reja, Dogana,
 • Kazerma Adem Jashari, prroni i njelmët, mekanika, kontigjenti Portugez i Kfor-it, MAP-AKI, ambasada Amerikane, Buqaj,Banesat e Arapve,
 • Invest Group.Scan color, Furra, Viadukti, TSB e Depos,Mabetex,Herta,Albi,100%Design,Betonjerka Tregtia,
 • Marketing dhe Distribuim, Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Marec i , Hajvalia ,Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat,
 • Ibër Lepenci dhe Lindja., Graçanica, Padalishta,
 • Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.
 • Minierat Kishnicë, Bejta komerc kishnic,Kishnica,Kosmos Deni,Pompa Iber Lepenci,Romi Kulla, Badovci i ri,Minierat Kishnice,Pompat e ujsjellesit Badovc,
 • Metaliku-Janjeve,Iber-Lepenci, Lagjja 28, pjesa e F. Kosovës pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madh , Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani,
 • Dimi, Miradi e Epërme, Mesbardhi I,Mesbardhi II,Bardh i Vogel,Albana e Vogel,
 • Sllatine e vogel II,Albana e madhe te Shaljanet,FSK , Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut. Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese),
 • Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS

 

Të ngjashme