Lapidar për Masakrën në Burgun e Dubravës

Prishtinë | 13 Jan 2020 | 15:13 | Nga Ekonomia Online

Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës, ka njoftuar se është në proces të realizimit të projektit për ndërtimin e “Lapidari i Masakrës së Dubarvës”, në burgun e Dubravës, Istog.

AMKM posedon një listë me emrat e të burgosurve të vrarë, të plagosur dhe të mbijetuar.

Kjo agjenci për shkak të korrektësisë kërkon nga të gjithë ata që kanë njohuri për këtë masakër dhe posaqerisht nga të mbijetuarit e kësaj masakre t’a shikojnë këtë listë, dhe nëse kanë emra të tjerë që nuk janë përfshirë në këtë listë, që t’i drejtohen këtij institucioni.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme