Largohen shitësit ambulantë te Tregu i Gjelbër në Prishtinë

Prishtinë | 25 Kor 2022 | 09:38 | Nga Ekonomia Online

Ashtu siç ishte paralajmëruar, janë larguar shitësit ambulantë te Tregu i Gjelbër në Prishtinë.

Gjatë largimit të tyre të pranishëm ishin policia dhe inspeksioni.

Ndonëse komuna e Prishtinës ende nuk ka marrë ndonjë hap për ndërtimin e tregut të ri.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme