Lekaj: Ta pastrojmë Kosovën dhe ta mbajmë atë të pastër

Prishtinë | 15 Sht 2018 | 14:51 | Nga

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, bashkë me stafin e Ministrisë së Infrastrukturës morën pjesë në aksionin “Ta pastrojmë Kosovën” i organizuar nga Qeveria e Kosovës.

Lekaj duke iu adresuar mediave dhe qytetarëve të vendit ka deklaruar se ky aksion është mesazh që  të ruhet Kosova e pastër dhe e zhvilluar, mesazh për qytetarët që të mos hedhin mbeturinat  aty ku nuk duhet e sidomos kompanitë e ndërtimeve të mos i hedhin mbeturinat e ngurta  përgjatë brezit rrugor dhe aty ku ndalohet. Kryeministri Haradinaj dhe Qeveria e Kosovës nga sot e tutje nuk do ta tolerojnë që Kosova të mbulohet nga mbeturinat siç ka ndodhur përgjatë 20 viteve të shkuara.

Ministria e Infrastrukturës, ka angazhuar sot ekipe në 8 rajone të vendit me 20 pika takimi dhe mbi 400 zyrtar të saj, të cilët kanë kontribuar në pastrimin e vendit.

Lekaj i ka falënderuar të gjithë qytetarët e Kosovës dhe stafin e ministrisë që ai drejton për gatishmërinë e treguar në këtë aksion që në të vërtetë tregon se ata e duan Kosovën  të pastër.

Të ngjashme