“Let’s Do It Kosova” kërkon vullnetarë

Prishtinë | 06 Sht 2019 | 16:42 | Nga Ekonomia Online

Organizata “Let’s Do It Kosova” ka bërë thirrje për vullnetarë që ti bashkohen në ditën e pastrimit e cila do të shënohet me datën 21 shtator, “Ditën Botërore të Pastrimit”.

Vullnetarët do të jenë përgjegjës për tu përgjigjur në “Qendrën e Thirrjeve për mbledhjen e të dhënave statistikore për këto aktivitete të cilat do të jenë në 150 shtete.

“👉”Let’s Do It Kosova” bën thirrje për vullnetarë të cilët do të angazhohen më 21 Shtator, “Ditën e Pastrimit të Botës” në Qendrën e Thirrjeve (Call Center), ku do të mblidhen të dhëna statistikore dhe jo vetëm për aktivitetet të cilat do të ndodhin në këtë ditë rreth e qark botës, në më shumë se 150 shtete.

👉Shpenzimet ditore për vullnetarët janë të mbuluara nga organizata”

Per aplikim mund të klikoni në vegëzen e mëposhtme 👇

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2pi8BQOMji7KGhPDRKgpTr7T6B2-HiI5O7JYcVU8cUjacHg/viewform?fbclid=IwAR04RBb6lLlwtEsU3HubXN9FdgrmtfiOFp7Fgp2Tm8TfSOfCYGIZJjpymU4

Të ngjashme