Let’s Do It Kosova me shumë aktivitete të pastrimit në Luginë

Prishtinë | 13 Sht 2019 | 14:39 | Nga Ekonomia Online

Në kuadër të Ditës të Pastrimit të Botës që do zhvillohet më 21 shtator 2019, organizata “Let’s Do It Kosova, zhvillon një mori aktivitetesh të pastrimit në Luginën e Preshevës.

Këto aktivitete do të zhvillohen kryesisht në shkolla të mesme dhe fillore.

Njoftimi i plotë:

Let’s do it Lugina

Duke filluar nga e hena (16.09.2019 )

Ora 09:45

Pjesmarrje e komfirmuar per aktivitete:
Vullnetaret
Shkolla e mesme Teknike “ Presheva “
Gjimnazi “ Skenderbeu “
Shkolla fillore “ Abdulla Krashnica “ Miratoc 
Shkolla fillore “ Selami Hallaçi “ Rohovic 
Shkolla fillore “ Zenel Hajdini “ Raince
NP Moravica

Të ngjashme