MAPL-ja nënshkruan marrëveshje me organizatën “FORCA”

Prishtinë | 27 Pri 2017 | 09:44 | Nga

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj, ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me përfaqësuesin e organizatës Jo-Qeveritare “FORCA”, Artan Asllani për financimin e projektit “Fuqizimi i grupeve minoritare në Komunën e Fushë Kosovës”.

Projekti ka për qëllim fuqizimin dhe përfshirjen e komuniteteve romë, ashkali dhe egjiptian në të gjitha strukturat e vendimmarrjes lokale, si dhe pjesë e barabartë e shoqërisë kosovare.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme