MAPL me marrëveshje bashkëpunimi me “BMTC”

Prishtinë | 20 Pri 2017 | 16:36 | Nga

Zëvendësministri i  Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me përfaqësuesen e organizatës Jo-Qeveritare “BMTC”, Mevlyde Hoxha për financimin e projektit “Ngritja e kapaciteteve të zyrtarëve rinor komunal, këshillit të veprimit rinor lokal dhe qendrave rinore”.

Projekti ka për qëllim ofrimin e trajnimeve për ngritjen e kapaciteteve të organizatave rinore në nivel lokal, qendrave si dhe e këshillave të veprimit rinor lokal në fushën e planifikimit strategjik.

Të ngjashme