Masat e reja: Në këto raste lejohet të mos bartni maskën

Prishtinë | 05 Pri 2021 | 15:42 | Nga Ekonomia Online

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës janë marrë vendime të reja lidhur me masat kundër Covid-19.

Një nga to mbetet edhe bartja obligative e masës, duke përjashtuar disa raste.

Në pikën 11 të këtij vendimi tregohet qartë se për cilat raste bëhet fjalë.

“Gjatë ngasjes së automjetit vetëm apo me anëtarët e ngushtë të familjes, gjatë vrapit dhe çiklimit, gjatë ecjeve jashtë zonave të banuara dhe jo në grupe me më shumë se 4 persona të të njëjtës familje“.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme