Mbahet ushtrimi për raste emergjente në Aeroportin e Prishtinës

Prishtinë | 16 Maj 2017 | 09:35 | Nga

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës mbahet ushtrimi gjithëpërfshirës për raste emergjente i cili është një proces i përgatitjeve për bashkëpunim në rast të ndodhjes se ndonjë emergjencë në ose rrethinën e Aeroportit.

Plani i emergjencave të aeroportit është një proces i përgatitjeve për bashkëpunim në rast të ndodhjes së ndonjë emergjencë në ose rrethinën e Aeroportit.

Objektiva e planit emergjent te aeroportit është për të minimizuar efektet e emergjencës, në veçanti për të shpëtuar jetë dhe për të mbajtur operimin e fluturimeve.

Më këtë ushtrim do të aktivizohen të gjitha agjencitë shtetërore të emergjencës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme