Mikja e shqiptarëve nderohet me çmimin “Doctor Honoris Causa”

Prishtinë | 13 Jan 2017 | 08:14 | Nga

Mikja e madhe e shqiptarëve, gjermania Mania Feilcke Dierck, në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, sot do të marrë çmimin “Doctor Honoris Causa”.

Dierck është mike e madhe e shqiptarëve, e cila si kryetare e Klubit të Ambasadorëve në Berlin dha kontribut të çmuar në koordinim dhe lobim për njohjen e shtetit të Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme