Ministri maqedonas i Mjedisit viziton Let’s Do it Kosovën, flasin për bashkëpunime

Prishtinë | 16 Sht 2019 | 17:59 | Nga Ekonomia Online

Let’s Do It Kosova shumë shpejt me bashkëpunim edhe me Maqedoninë e Veriut

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor i Maqedonisë së Veriu, Naser Nuredini, ka vizituar organizatën Let’s Do It Kosova ku u diskutua për mundësinë e bashkëpunimit në aktivitete mjedisore edhe në Maqedoninë e Veriu

Sot kishim kënaqësinë të prisnim në zyret tona për një vizitë Ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor të Republikës së Maqedonise së Veriut, z. Naser Nuredini.

Së bashku u dakorduam që të shohim mundësitë e ndonjë bashkëpunimi në aktivitete mjedisore në të ardhmen.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme