MMPHI njofton për gjendjen e rrugëve

Prishtinë | 11 Jan 2022 | 09:56 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka njoftuar se të gjitha rrugët janë të kalueshme pas rënies së reshjeve të borës.

“Ju informojmë se Operatorët Ekonomik, për mirëmbajtjen e rrugëve kanë qenë në aktivitetin e tyre të plotë gjatë tërë natës së mbrëmshme dhe si rezultat i këtij aktiviteti sot të gjitha rrugët e Republikës së Kosovës të cilat menaxhohen nga MMPHI, janë të qarkullueshme për të gjitha llojet e automjeteve”.

Nga kjo ministri kanë apeluar për kujdes të shtuar tek të gjithë pjesmarrësit në komunikacion.

Njoftimi i plotë:

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme