MSh publikon listën e personave që do të marrin nesër dozën e dytë të vaksinës në Prishtinë

Prishtinë | 08 Qer 2021 | 15:50 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Shëndetësisë ka ftuar qytetarët të cilët e kanë marrë dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19 AstraZeneca me 31 mars dhe ata që e kanë marrë vaksinën Pfizer më 12 maj, të paraqiten nesër në sallën “1 Tetori” në Prishtinë për marrjen e dozës së dytë të vaksinës.

MSh ka publikuar edhe listën e qytetarëve që do të vaksinohen nesër me dozën e dytë.

Njoftimi i plotë:

Ftohen qytetarët e listës në vijim, të cilët e kanë marrë dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19 AstraZeneca me datën 31.03.2021 dhe Pfizer me datën 12.05.2021, që nesër, e mërkurë, 9 qershor 2021, të paraqiten në sallën “1 Tetori”për  marrjen e dozës së dytë, sipas termineve të caktuara në listën e bashkëngjitur në linkun më poshtë.

Qytetarët që nuk janë pjesë e kësaj liste, por që gjithashtu janë vaksinuar me dozën e parë sipas datave të lartëpërmendura, janë duke u kontaktuar përmes telefonit, për tu vaksinuar me dozën e dytë.

Luten të ftuarit që t’i respektojnë terminet sipas listës!

https://msh.rks-gov.net/…/njoftim-rreth-vaksinimit…/

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme