Muharremaj bashkë me disa të rinj pastrojnë qytetin e Suharekës

Prishtinë | 16 Qer 2021 | 21:02 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, së bashku me disa të rinj, kanë pastruar qytetin.

Në kuadër të Projektit “Youth workers for a healthy Earth”, sot janë zhvilluar aktivitetet rreth pastrimit të ambientit tek “Shtigjet e Ecjes”.

Kryetari Muharremaj, ishte i pranishëm gjatë aktivitetit dhe ka shtuar se:

“qëllimi i aktivitetit është ndërgjegjësimi i të rinjve për një ambient të pastër e jo të ndotur nga mbeturinat.

Të ngjashme