Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës ditëve në vijim

Prishtinë | 07 Dhj 2019 | 17:15 | Nga Ekonomia Online

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende në Kosovë  për arsye të punimeve në rrjet.

Sipas njoftim të KEDS, me datën 10 dhjetorë në këto vendet do të ketë ndërprere të rrymës elektrike.

10.12.2019
Punime në projekte investive
Prishtinë  
1.
Në  TS 110/ 35/10kV Prishtia 1  do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr J21 -Apollonia  (Kodi:10000013)  prej orës 09:00-21:00.
Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Cima
SHPK, NTP Tregtia Apollonia, Adriatik Azemi- Britani homes, Alban Osmani-Britani Homes, Grajqevcët,
Tregtia Bedri Prishtina,Tregtia Novosella, Lulzim Tafa-Model Sllovenia, Tregtia, Tregtia-Apollonia dhe
Arditi Group.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme