Në këto vende nuk do të ketë rrymë ditët në vijim

Prishtinë | 17 Dhj 2019 | 16:55 | Nga Ekonomia Online

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës.

KEDS përmes një komunikate për media ka njoftuar qytetarët se në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

18.12.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) Prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesëve, përforcimi i shtyllave etj.

Gjilan

1.

Në NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (Kodi: 60060018) prej orës 10:00 deri në ora 10:15

Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë); fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Dalja 10 kV Malisheva (Kodi: 60060018)(Degëzimi Capar) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Kodet e nënstacioneve që mbesin pa tension (60060018328, 60060018100, 60060018134, 60060018148, 60060018135),

Vendet: Capari, Bukoviku, Ujësjellësi Malishevë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitim rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesëve, përforcimi i shtyllave etj.

2.

Në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV nr. 193 Gjylekar(Kodi: 61065004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja e Toplaneve dhe Xhamia e Vjetër.

Arsyeja: Punime për shkak të rënies së tensionit.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Maxhunaj(Stabilimeti Samadrexhe)(Kodi: 73000011) kodet e NS10/0.4kV:730000110055,73000011041, 73000011043, 73000011051, 73000011053, 73000011023, 73000011024, 73000011046, 73000011054, 73000011025, 73000011002, 730000110034, 73000011036, 73000011037, 73000011058, 73000011045, 73000011, 73000011044, 73000011035, 73000011038, 73000011040, 73000011039, 73000011052, 73000011052, 73000011026, 73000011028, 73000011027, 73000011029, 73000011030, 73000011031, 73000011048, 73000011032, 73000011047, 73000011033

prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Sllakovc, Samdaraxhë, Vilnacë, Dumnicë e Epërme, e Poshtme dhe e Mesme dhe Maxhunaj.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

Në NS 110/35/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa (Degëzimi Manesteric)(Kodi:31000026)

Kodet: 31000026004, 3100026005, 3100026008, 31000026009, 31000026007, 31000026006, 31000026030) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Manastericë, Llokvicë, Neprogoshtë, Reçan -një pjesë dhe shtëpia malore, Strugje.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

2.

Në NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhuri (Kodi: 30035003) nga ora 09:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Zhur, Shkozë, Dobrushtë, Milaj, Gorozhub, Planejë dhe Vërmica.

Arsyeja: Per shkaqe sigurie, lidhja e LP 10kV Gurishtë në një shtyllë të përbashkët me LP 10kV Zhuri.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ratkoci (Kodi: 82081006) Prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitim rreziku, ndrrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesëve, përforcimi i shtyllave etj.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi:10014011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesëve, përforcimi i shtyllave etj.

19.12.2019

Punime nga palët e treta

1.

Në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Dardania II (Kodi: 51000004) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Pompa e Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika, Kontrolli teknik, Gjimnazi Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardanija2, Dardanija1, Dardanija7 dhe Dardania 4.

Arsyeja: Energjizim i kthinave në rrjetin e ri.

Të ngjashme