Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e objektit të ri të ShFMU “Heronjtë e Kosovës”

Prishtinë | 26 Nën 2018 | 15:40 | Nga Ekonomia Online

Sot kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi në prani të drejtorit për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit, ka nënshkruar kontratën për ndërtimin e objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët  “Heronjtë e Kosovës” për fshatrat Hoçë e Vogël dhe Brestoc

 Pas nënshkrimit të kontratës kryetari Latifi u shpreh se sot nënshkruajta kontratën për ndërtimin e shkollës ‘Heronjtë e Kosovës’ për fshatrat Hoçë e Vogël dhe Brestoc. Kjo shkollë është një projekt shumë i rëndësishëm për banorët e kësaj ane dhe unë jam krenar që po fillon të realizohet tash.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme