Nesër seancë plenare, në rend të ditës pikat papërfunduara të seancave të kaluara

Prishtinë | 17 Nën 2022 | 17:16 | Nga Ekonomia Online

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sërish nesër nga ora 13:00.

Në seancën e nesërme plenare në rend të ditës janë pesë pika.

Rendi i ditës

I. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 7 dhe 24 tetor 2022:

7.  Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-175 për Mbrojtjen e Informacionit të Klasifikuar,

8.  Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në sektorin e shëndetësisë,

9.  Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2021,

10.  Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës për vitin 2021.

Njoftimi i plotë:

Nga:  Drejtoria për media dhe marrëdhënie me publikun

Për:  Media

Lënda: Njoftim

Data:  18  nëntor  2022

Dita:   E premte 

·  Vazhdimi i Seancës plenare

 ·  Vendi: Kuvendi i Kosovës

·  Koha:  13:00

Rendi i ditës

I. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 7 dhe 24 tetor 2022:

7.  Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-175 për Mbrojtjen e Informacionit të Klasifikuar,

8.  Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në sektorin e shëndetësisë,

9.  Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2021,

10.  Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës për vitin 2021.

Të ngjashme