Nikoliq: Shqiptarët po i uzurpojnë pasuritë që ua kemi lënë ne

Prishtinë | 11 Tet 2016 | 09:35 | Nga

Ajo çfarë janë duke bërë shqiptarët në Kosovë me “Trepçën” dhe “Telekomin” është grabitje, uzurpim. Për këtë ne nuk mund të pajtohemi”, ka deklaruar Nikoliq.

Ai beson se janë prekur “vijat e kuqe”, e që është  arsye se pse autoriteteve në Prishtinë, dhe Bashkimit  Evropian duhet t`i dërgohet një mesazh.

“Ne iu kemi lënë shumë gjëra shqiptarëve në Kosovë. Duhet të vendosen kufij. Për këtë arsye, nuk duhet të bëjmë lëshime kur bëhet fjalë  për shitjen e Trepçës, si dhe kur flitet për  pronën e  Telekom”, ka deklaruar ai për Blic-in serb, transmeton klankosova.

Nikoliq ka theksuar se Serbia nuk duhet të pranojë kushtëzime “nëse Brukseli në të vërtetë i vendos ato për vazhdimin  e negociatave

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme