Nis ndërtimi i fushave sportive në dy shkolla në Kijevë të Malishevës

Malisheve | 05 Sht 2020 | 12:17 | Nga Ekonomia Online

Në kuadër të realizimit të projekteve të planifikuara dhe të investimeve kapitale, sot në fshatin Kijevë, ka filluar ndërtimi i fushave të sportit për shkollën fillore, si dhe për shkollën e mesme profesionale, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Në fillimin e punimeve ishin të pranishëm, drejtori komunal i arsimit, Blerim Thaçi, drejtori i urbanizmit, Ahmet Morina, anëtari i Kuvendit të Komunës, nga Kijeva, Kajtaz Gashi, drejtor e shkollave përkatëse dhe kryetari i Kijevës, Bashkim Gashi dhe qytetarë të tjerë, thuhet në njoftimin e komunës.

Në fillimin e punimeve, drejtor i Drejtorisë së Urbanizmit, Ahmet Morina, tha se, “sot po fillojmë me ndërtimin e këtyre dy fushave, por në Kijevë është duke u investuar edhe në shumë projekte tjera, siç është zgjerimi i ndriçimit publik, së shpejti fillohet me ndërtimin e çerdhes, rrugëve të reja dhe shumë projekte tjera”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme