Niveli i ndotjes së ajrit në Prishtinë

Prishtinë | 05 Jan 2019 | 10:41 | Nga Ekonomia Online

Sipas matjeve të orës 9:00, nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, ndotja e ajrit është në nivelin mesatar 65 shkallë.

Bazuar në indeksin e cilësisë së ajrit të Ambasadës Amerikane, niveli 65 shkallë është i pranueshëm, ndërsa rekomandohet të bëjnë kujdes personat që kanë problem me frymëmarrje dhe të moshuarit.

Qyteti më i ndotur në rajon ëshë Tetova, me nivelin 113 shkallë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme