Një muaj arrest shtëpiak për 23 të dyshuarit në rastin e patentë shoferëve

Prishtinë | 09 Kor 2019 | 17:59 | Nga Ekonomia Online

Kurse të pandehurit e tjerë A.T, P.T, SH.S, H.J, L.B, A.K dhe B.J, dyshohen se në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale “Pranimi i ryshfetit”.

Gjykata ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë Themelore dhe ka caktuar një muaj arrest shtëpiak për secilin veç e veç, njofton Gjykata Themelore e Prishtinës.

Ekziston dyshimi i bazuar se të pandehurit deri me datë, 05.07.2019, në bazë të marrëveshjes paraprake e në vazhdimësi me qëllim të përfitimit të dobisë pasurore në mënyrë të kundërligjshme, kanë keqpërdorur pozitën zyrtare, si zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës – Sektori i patentë shoferëve.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme