Një shëtitje virtuale në Prishtinën e vitit 1980

Prishtinë | 23 Shk 2019 | 18:01 | Nga Ekonomia Online

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina ka pësuar një ndryshim të madh krahasuar me vitet para luftës së fundit në Kosovë në vitet 1998 – 1999.

Përveç rrënimit të shumë ndërtesa në kohën e luftës dhe rikonstukturimit të tyre më ato nuk kanë marr pamjen siç kanë qenë para 20 vjetëve.

Objekti “Gërmia” i cili gjendet në qendër të Prishtinës duket më ndryshe sa që është sot, derisa sot ai po tentohet edhe të privatizohet.

Rrugët në vitin 1980 në Prishtinë ishin shumë më të ngushta mirëpo kishte më shumë gjelbërim dhe jetë.

Për më shumë mund të shihni një video të rrugëve të Prishtinës të realizuar në vitin 1980.

https://www.facebook.com/watch/?v=559665544515536

Të ngjashme