Orari më i ri i ndërprerjeve të energjisë elektrike

Prishtinë | 03 Pri 2018 | 17:27 | Nga

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim, transmeton Express.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.04.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Breznicë  (Kodi: 15019009 ) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit 10kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.04.2018 në Prishtina V 110/10 [kV] do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV J17 Kodra e Trimave IX (Kodi: 13000007) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kodra e Trimave (te Zjarrfiksat).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 05.04.2018 në Prishtina V 110/10 [kV] do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV J18 Kodra e Trimave 18  (Kodi: 13000008) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 05.04.2018 në Prishtina V 110/10 [kV] do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV 20 Pompat e Ujësjellësit (Kodi: 13000009) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat e Ujësjellësit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.06.04.2018 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezes ( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimini i shtyllave, konzollave, përçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të TM.

2.

Më 05.06.04.2018 në TS 110/6kV Hani i Elezit  do të ndërprehet:

·         Dalja 6 KV Palidenica (Kodi: 42000004) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamt, Dimca, Dremjak.

Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak punimeve në autostradë- drejtimi Elez Han.

3.

Më .04.04.2018 në TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

·         Dalja 10 KV Kaçaniku i vjetë (Kodi: 40043007) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: kalimi i trafove private nga Drejtimi Kaçanikut i Vjetër në Drejtim të Silkaporit.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

2.

Më 05.04.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 05.04.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (Kodi: 80080013) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.14 Qershori, Rr.Bajram Curri, Rr.Bujar Roka, Rr.Demush Taha, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Hasan Dashi, Rr.Luigj Gurakuqi, Rr.Mark Malota, Rr.Mihail Grameno, Rr.Mithat Frashëri, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula, Rr.Shefki Shasivari, Rr.Tahir Efendija.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe i TS-ve 10/04 kV.

4.

Më 05.04.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Dalja 11 (Kodi: 80080014) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dalja 11  dhe DIJA motel.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe i TS-ve 10/04 kV.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.04.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica  do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Rrezimin e trafokullës ekzistuese dhe montimin e trafos mobile.

2.

Më 05.04.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Muqiverci (Kodi: 62000011) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosellë, Karaçevë e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi përçuesve, ndërrimi i bazave dhe siguresave 10kV.

3.

Më 05.04.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim shtyllave të tensionit të lartë,  ndërrimi i izolatorëve.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.04.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje e shtyllave 10kV.

2.

Më 05.04.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndarsit 10kV Mikushnicë.

3.

Më 05.04.2018 në Mitrovica II 35/10 [kV] (Obj. Ri) do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Stadioni (Kodi: 71075009) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”,  Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia,  Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini,  Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 05.04.2018 në Mitrovica II 35/10 [kV] (Obj. Ri) do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Ibër-Lepenci (Kodi: 71075012) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 05.04.2018 në Mitrovica II 35/10 [kV] (Obj. Ri) do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qendra (Kodi: 71075014) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendrën e Qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.04.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Do të vazhdojme me punimet në projekte për shtrirje të përcjellësit për largpërçues.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.04.2018 në TS 110/35/10KV Peja 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të  tensionit të lartë dhe ormanit.

2.

Më 05.04.2018 në TS 110/10KV Lluka do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe ormanit.

3.

Më 05.04.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ujmiri (Kodi: 52000001) prej orës 10:30 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujmiri, Rraci, Automekanik RR.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 05.04.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 11:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 05.04.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Jashanica (Kodi: 52000003) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 05.04.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Klina II (Kodi: 52000004) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pompa e bezines Gjemajl Myrtaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.

Më 05.04.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Klina I (Kodi: 52000005) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina 1, Shpk USA, Grabanicët, Hekurudha Klina 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 05.04.2018 në TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Shkolla normale (Kodi: 30033004) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk dhe Lagjja e Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i pikës matëse.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.04.2018 në TS 35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Reshtani (Kodi: 32039006) prej orës 08:00 deri në ora 11:00  si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reshtan, Therande (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin TS Skënderbeu -Suharek llot 18.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.04.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Ballkani I (Kodi: 32000010) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva freshi dhe ETC-ja.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion- ndërrimi i përçuesve, testime.

2.

Më 05.04.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ballkani II (Kodi: 32000011) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ballkani II

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve, testime.

3.

Më 05.04.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ballkani III (Kodi: 32000012) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Ballkani III

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve dhe testime.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme