Parandalohet kontrabanda e 2500 litrave pije të gazuara

Prishtinë | 10 Sht 2021 | 15:51 | Nga Ekonomia Online

Në regjionin e Mitrovicës saktësisht në fshatin Koshtovë njësitet e Doganës kanë ndaluar një automjet të dyshimtë dhe me ketë rast është hasur ne mallra të kontrabanduara me origjine nga Serbia.

Në njoftimin e Doganës së Kosovës thuhet se sasia është mbi 2500 litra pije të gazuara, automjeti dhe mallrat janë konfiskuar.

Të nderuar,

“Në regjionin e Mitrovicës saktësisht në fshatin Koshtovë njësitet e Doganës kanë ndaluar një automjet të dyshimtë dhe me ketë rast është hasur ne mallra të kontrabanduara (pa dokumentacion) me origjine nga Serbia. Sasia është mbi 2500 litra pije të gazuara, automjeti dhe mallrat janë konfiskuar ”

Me konsideratë,

Të ngjashme