Përkeqësohet cilësia e ajrit, ky është niveli me mëngjes

Prishtinë | 20 Dhj 2018 | 08:44 | Nga Ekonomia Online

Prishtina vazhdon të rangohet në listën e qyteteve më të ndotura në botë.

Në bazë të matjeve të Ambasadës Amerikane në Prishtinë, cilësia e ajrit është e pashëndetshme.

Sipas matjeve që janë bërë në ora 06:00 të mëngjesit, cilësia e ajrit nuk është e mirë.

Përkatësisht, përqendrimi i grimcave të dëmshme në ajër është 117 pmm.
Me ndryshimin e temperaturave, edhe cilësia e ajrit po ndryshon.

Sot kur nuk karrymime të ajrit dhe ka ngrica, cilësia e ajrit nuk është e shëndetshme.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme