Personat mbi 65 vjeç me orar të kufizuar të lëvizjes, ligjëratat në universitete “online”

Prishtinë | 31 Tet 2020 | 13:22 | Nga Ekonomia Online

Personat mbi moshën 65 vjeçare do të kenë kufizim të lëvizjes sipas vendimit të marr të shtunën nga Komiteti për menaxhimin e pandemisë.

Ata do të kenë të drejtë të lëviznin nga ora 06-10, dhe pas dite 16-19,ndërsa pas këtij orari mund të lëvizin vetëm për arsye shëndetësore.

Komitetit ka vendosur që ligjëratat në Universitete të mbahen vetëm online, kurse provimet dhe pjesa praktike sipas rekomandimeve.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme