Pezullon punën Zyra për Luginën, për mungesë stafi

Prishtinë | 23 Gus 2018 | 14:09 | Nga

Zyra për Luginën e Preshevës e hapur më 2014, pas 4 vjetësh së funksionuari ka mbetur pa koordinator,kurse aktiviteti i saj tashmë është i pezulluar, shkruan sot Koha Ditore.

Qeverisja lokale vlerëson se pushimi i aktivitetit të zyrës është bërë ngase drejtuesit e saj i janë bashkuar me një subjekt politik, e cila ka krijuar edhe një gjendje të re.

Qeverisja lokale për funksionalizimin e zyrës, do të shpallë konkurs ku edhe do të angazhojnë një zyrtar, i cili do të merret me problemet e shqiptarëve të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit të cilët jetojnë në Kosovë.

Të ngjashme