Policia e Kosovës deporton tre lëmoshkërkues nga Shqipëria

Prishtinë | 26 Kor 2022 | 13:37 | Nga Ekonomia Online

Stacionit Policor Prizren ka pranuar ankesa nga qytetarët dhe afaristët e zonës së “ Shatërvanit” në Prizren se po bezdisen nga lëmosh kërkues të ndryshëm.

Patrulla policore ka dalë në atë lokacion dhe gjatë patrullimit ka has në tre lëmosh kërkues të cilët kërkonin lëmosh në mënyrë të bezdisshme.

Të tre lëmosh kërkuesit ishin nga Shqipëria

Në bashkëpunim me Zyrën për Migrim dhe të Huaj, nga Departamenti i Policisë Kufitare , DRP Gjakovë, të tre personat janë depërtuar jashtë Kosovës.

Të ngjashme