Policia e Kosovës dhuron gjak

Prishtinë | 15 Tet 2020 | 16:41 | Nga Ekonomia Online

Drejtoria për Shërbime Shëndetësore në kuadër të Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Qendren Kombëtare për Tranfuzionin e Gjakut, ka organizuar kampanjën ”Dhurimi vullnetar i gjakut ” në ambientet e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike, në Vushtrri.

“Me këtë rast kanë dhuruar gjak një numër i konsiderueshëm i kadetëve policorë, instruktorë policorë dhe staf nga agjenci tjera të sigurisë. Gjatë tërë kohës kujdes i është kushtuar respektimit të rregullave për mbrojtje nga COVID-19, sipas rekomandimeve të IKSHPK-së”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme