Policia e Kosovës shpall konkurs për infermierë

Prishtinë | 12 Gus 2022 | 15:31 | Nga Ekonomia Online

Nga Policia e Kosovës bëjnë me dije se kanë shpallur konkurs për infermierë të përgjithshëm. Infermierët po kërkohen për të punuar në katër rajone të ndryshme, në Prishtinë, Pejë, Mitrovicë e Jugut dhe Gjakovë.

“Titulli i vendit të punës: Infermier i përgjithshëm- katër (4) vende të lira pune

Vendi i punës: Një pozitë në Drejtorinë e Shërbimeve Shëndetësore DPP- Prishtinë, një pozitë në Drejtorinë Rajonale Pejë, një pozitë në Drejtorinë Rajonale Mitrovica Jugut dhe një pozitë në Drejtorinë Rajonale Gjakovë”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Të ngjashme