Policia kërkon ndihmë nga qytetarët për arrestimin e Valon Mema nga Peja

Prishtinë | 21 Maj 2021 | 14:51 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës ka kërkuar ndihmë nga qytetarët për arrestimin e personit të kërkuar Valon Mema.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore nё Pejë, me qëllim lokalizimin
dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

VALON (Vehbi) MEMA i lindur me 09.04.1977 në Pejë

I pandehuri është i kërkuar për veprёn penale: “Shpërdorimi i pasurisë së huaj”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)
– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
– E-mail adresa: [email protected] 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme