Prezantimi i Kosovës në një mënyrë të veçantë (Video)

Prishtinë | 29 Nën 2018 | 17:41 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka realizuar një video që prezanton Kosovën, duke treguar për një vend të vogël, por që ka zemër të madhe.

Në këtë video janë Rita Ora, Dua Lipa, Majlinda Kelmendi e Toni Kuka. Prezantohet rinia që është aseti më i madh që ka Kosova.

KJO ËSHTË KOSOVA, SOT!THIS IS KOSOVO, TODAY!Kosova, një shtet që ka histori dhe vizion për të ardhmen!Ju lus ta shpërndani këtë videoE.SH

Posted by Endrit Shala on Thursday, November 29, 2018

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme