Pritje deri në tri orë në Merdare, QKMK sugjeron t’i shfrytëzoni këto dy pika kufitare

Prishtinë | 31 Kor 2021 | 08:54 | Nga Ekonomia Online

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar për pritjet nëpër pikat kufitare.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, QKMK-ja ka bërë me dije se pritjet në vendkalimin kufitar në Merdare aktualisht janë 180 minuta.

Kjo qendër ka sugjeruar qytetarët që të shfrytëzojnë pikëkalimin kufitar në Mutivodë dhe Jarin, ku pritjet po zgjasin 5-10 minuta.

“QKMK ju njofton,  aktualisht pritjet në PKK Merdarë, në hyrje/dalje janë 180 min, ndërsa në PKK Mutivodë dhe Jarin janë 5-10 min, andaj mund të shfrytëzoni këto dy PKK për hyrje/dalje në/nga Kosova! Shmangeni pritjet e gjata! Rrugë të mbarë!”, thuhet në njoftim.

https://www.facebook.com/MPBQKMK/posts/1906532372844532

Të ngjashme