Pritjet nga 5 deri në 9 orë në pikën kufitare te Dheu i Bardhë

Prishtinë | 29 Kor 2018 | 14:04 | Nga

Pritjet vazhdojnë të jenë shumë të gjata nëpër pikat kufitare ku diaspora kalon për të vizituar familjarët e tyre në Kosovë.

Sipas një lexuesi të KTV-së, i cili ka dërguar edhe dy fotografi, në pikën kufitare te Dheu i Bardhë është krijuar kolonë shumë e gjatë dhe se pritjet aty janë nga 5 deri në 9 orë.

Gjithashtu, sipas lexuesit, kjo kolonë ka arritur deri në fshatin Konqul.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme