Prokuroria Themelore e Mitrovicës po e heton kanosjen ndaj kryetarit Bahtiri

Prishtinë | 16 Tet 2020 | 14:27 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Themelore e Mitrovicës njofton opinionin se bazuar në informatat dhe të dhënat e pranuara në adresë elektronike nga  ankuesi – kryetari  i Mitrovicës së Jugut  Agim Bahtiri  Prokuroria Themelore në Mitrovicë, ka autorizuar hetuesit policorë të ndërmarrin veprime hetimore mbi dyshime të “Kanosjes, shantazhit dhe detyrimit” ndaj të njëjtit.

Prokuroria Themelore e Mitrovicës, njofton opinionin se si rrjedhojë e kërcënimeve ndaj kryetarit të Mitrovicës së Jugut është vlerësuar e nevojshme prezenca policore në vendbanimin e ankuesit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme