Prokuroria Themelore në Ferizaj paraqet kërkesë për paraburgim ndaj një të mituri

Ferizaj | 16 Jan 2019 | 14:58 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për të Mitur, ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit pranë Gjykatës Themelore në Ferizaj, ndaj të miturit B.T., sepse ekziston dyshimi i bazuar se me datë 16.01.2019, i mituri pas një konflikti verbal me të dëmtuarin-vëllaun e tij  I.T., e sulmon me një thikë- mjet ky i përshtatshëm për shkaktimin e lëndimit të rëndë trupor, duke e goditur një herë në krahë nga e cila goditje i dëmtuari pëson lëndime të rënda trupore dhe dërgohet në Qendrën Emergjente në Ferizaj, me të cilën do të kryente veprën penale “Lëndim i rëndë trupor” nga neni 189 par. 5 lidhur me par.1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës  (KPRK).

I mituri B.T., me vendim të Prokurorit të Shtetit gjendet në ndalim që nga data 16.01.2019.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme